Εάν προτεραιότητά σας είναι η ποιότητα, τότε η μοναδική σας επιλογή είναι η ΕΙΖΟ

H EIZO υφίσταται στην Ελλάδα από τα τέλη του 1984, τότε που ως προσωπικός υπολογιστής λογίζονταν ο Amstrad,Spectrum, QL και Commodore, τότε που η μεγαλύτερη μνήμη του PC ήταν 64ΚΒ.

Πολλά τα χρόνια συνεπούς και υπεύθυνης παρουσίας μας στο χώρο της Πληροφορικής με ραγδαίες, συνεχείς τεχνολογικές και προϊοντικές εξελίξεις των οθονών ΕΙΖΟ.

Φτάνοντας πλέον στο σήμερα αξίζει να μιλάμε για Auto Calibrated οθόνες και για Ιατρικές Διαγνωστικές οθόνες.

Επιπρόσθετα, έχει προβεί τα τελευταία χρόνια, σε μεγάλες επενδύσεις, στο χώρο της απεικόνισης, εξαιρετικής σημασίας και διορατικής στρατηγικής.

Εξαγοράζοντας το ιατρικό εργοστασιακό τμήμα της Siemens στην Καρλσρούη, έχει πλέον την δυνατότητα να κατασκευάζει μερικά από τα μοντέλα της στην Γερμανία.

Παράλληλα,προχώρησε στην αγορά της EG ELECTRONICS, εργοστασίου κατασκευής οθονών για συγκεκριμένες εφαρμογές, καλύπτοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Να αναφερθούμε επίσης στην εξαγορά της εταιρείας TECHSOURCE στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατασκευάστρια εταιρεία γραφικών καρτών για συστήματα Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας και οι οποίες είναι συμβατές με όλα τα περιβάλλοντα εργασίας.

Συνεπώς, η ΕΙΖΟ επενδύοντας χρόνια στην Έρευνα και στην Τεχνολογία, αποτελεί πλέον Εταιρεία Αναφοράς και θεωρείται ο Ηγέτης στο χώρο των κατασκευαστών οθονών.

I MICRO CORPORATION

ΜΙΛΗΤΟΥ 6 , ΝΕΑ ΕΡYΘΡΑΙΑ 14671

ΤΗΛ: 210-8072800

Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες