Case Study: Γιώργος Λεμπέσης & EIZO

Γιώργος Λεμπέσης

Ο γνωστός σε όλους μας Γιώργος Λεμπέσης είναι μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός.

Είναι χρόνια στο χώρο της Δισκογραφίας, έχει κάνει πολλές παραγωγές και διαφημίσεις, ενώ έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Μετά τις πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες του την περίοδο 90s και 00s, συνέχισε να συνθέτει και να ενορχηστρώνει τη δική του μουσική μέχρι και σήμερα.

Στα live του σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Γερμανία τραγουδάει όλες τις διαχρονικές επιτυχίες του, ενώ προσθέτει συνεχώς και νέα κομμάτια του. Συνεργάζεται με παραγωγούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα συνέθεσε και ενορχήστρωσε τη μουσική για το παιδικό Musical «Βουτιά στη Βυθούπολη», στο οποίο συμμετείχαν σπουδαίοι ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Στο πανέμορφο στούντιο ηχογράφησής του, στο οποίο μας ξενάγησε με ενθουσιασμό, κάνει ανά διαστήματα επενδύσεις σε νέο σύγχρονο εξοπλισμό. Πριν λίγο καιρό εγκατέστησε και την FlexScan EV3895, για την οποία μας μετέφερε τα παρακάτω σχόλια.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία στο χώρο του καθώς και για τη θετική του διάθεση να μας μιλήσει για τη δουλειά του.

@Photos by Anestis Papakonstantinou Photography

Το Monitor EV3895 στο Στούντιο Ηχογράφησης

“Η EV3895 είναι μια καταπληκτική οθόνη.

Είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για το στούντιο ηχογραφήσεων, το περιβάλλον εργασίας μου, για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι προσφέρει ευρύ πεδίο εργασίας. Αυτό εξυπηρετεί πολύ όταν συνθέτεις και ενορχηστρώνεις μουσική, καταρχήν διότι υπάρχει η ανάγκη να δουλεύεις αρκετά προγράμματα ταυτόχρονα, κατά δεύτερον διότι η ενορχήστρωση απαιτεί ευρεία ζώνη θέασης ώστε να βλέπεις όσο το δυνατόν περισσότερες νότες χωρίς πολλά scroll.

Επίσης είναι μια πολύ ξεκούραστη οθόνη, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μπορώ να εργάζομαι σε αυτήν πολλές ώρες χωρίς να κουράζονται τα μάτια μου.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο προσωπικά δίνω μεγάλη έμφαση είναι το design της. Μου αρέσει πάρα πολύ να έχω ένα στούντιο που αισθητικά να με ικανοποιεί. Η αισθητική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου και για αυτόν τον λόγο η ΕΙΖΟ ήρθε και “κούμπωσε” σε όλο το καλλιτεχνικό εγχείρημα που κάνω με το στούντιο.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι σούπερ επαγγελματική λύση και όποιος επιθυμεί να εργάζεται σε υψηλά πρότυπα θεωρώ ότι πρέπει να επενδύσει σε αυτήν.

Δε θα τολμούσα να ξεχάσω να ευχαριστήσω την EIZO Hellas, η οποία με βοήθησε πολύ στο να επιλέξω το μοντέλο που θα κάλυπτε περισσότερο τις ανάγκες μου, ενώ με υποστηρίζει μέχρι και σήμερα σε ό,τι χρειαστώ.”

@Photos by Anestis Papakonstantinou Photography
EIZO FlexScan: Daisy Chain, USB-Type C, KVM Switch
Case Study: ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες