Case Study: ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αποτελεί από το 1996 πρότυπο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των ασθενών, η κλινική είναι εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, υιοθετεί συνεχώς τις νεότερες μεθόδους παροχής ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας, ενώ είναι στελεχωμένη με κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Στα πλαίσια ακόμα μεγαλύτερης ενίσχυσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του, το ΙΑΣΩ εγκατέστησε στο Ακτινολογικό Τμήμα του τις τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικές οθόνες της EIZO, RadiForce RX1270 Multi-Modality.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων, κύριος Λουκάς Θάνος, Ακτινοδιαγνώστης και Επεμβατικός Ακτινολόγος, μας περιέγραψε τη ροή εργασίας των ιατρών με την Οθόνη-Ναυαρχίδα της EIZO.

To primary διαγνωστικό monitor RX1270 είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα standards, ειδικά σχεδιασμένο για απεικόνιση και διάγνωση ιατρικών εικόνων. Η δυνατότητα προβολής εικόνων από οποιοδήποτε ιατρικό μηχάνημα (μαστογραφία, αξονική και μαγνητική τομογραφία, κλασική ακτινογραφία κ.α.) έχει καταστήσει την καθημερινή μας εργασία πολύ ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.”

Το  monitor μάς επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση ασπρόμαυρων DICOM εικόνων αλλά και έγχρωμων από πολλαπλά ιατρικά μηχανήματα γεγονός που μας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, ενώ η υψηλή του ανάλυση και φωτεινότητα επιτρέπει την αναπαραγωγή ευανάγνωστων ιατρικών εικόνων.

Επιπλέον, η ευρεία επιφάνεια εργασίας της οθόνης εξυπηρετεί πολύ στην λεπτομερή προβολή και εξέταση πολλαπλών εικόνων, και συνεπώς στην άμεση και αποτελεσματική μεταξύ τους σύγκριση.

Μας δίνει τη δυνατότητα επιπλέον να επιλέγουμε και να εστιάζουμε γρήγορα σε περιοχές ενδιαφέροντος και να αυξάνουμε τη φωτεινότητα σε συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος για τον ευκολότερο εντοπισμό ακόμα και των πιο δυσδιάκριτων σημείων.

Τη μέγιστη εργονομία μας προσφέρει τόσο η ειδική επίστρωση για μείωση της αντανάκλασης του φωτός για μια άνετη καθημερινή και πολύωρη χρήση, όσο και το διακριτικό εμπρόσθιο φωτιστικό για την εύκολη ανάγνωση των εγγράφων και αναφορών μας.

“Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οθόνη πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο μικροδιορθώσεις σε αποκλίσεις της φωτεινότητας που προκύπτουν από τις αλλαγές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου, είμαστε πάντα βέβαιοι ότι οι εικόνες που προβάλλονται παραμένουν χρωματικά ακριβείς και εναρμονισμένες με τα ιατρικά πρότυπα.

Με την ποιότητα και διαχρονική αξιοπιστία της EIZO αισθανόμαστε ασφαλείς και ξέρουμε ότι προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή διευκόλυνση στους επαγγελματίες υγείας και τα μέγιστα δυνατά οφέλη στους ασθενείς μας.”

@Photos by Anestis Papakonstantinou Photography
Case Study: Γιώργος Λεμπέσης & EIZO
Η EIZO Greece στο συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece”
Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες