Η EIZO Greece στο συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece”

Η EIZO είχε την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει σαν Χορηγός στο συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece” που διεξήχθη στις 30/5/2024 στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κλάδου της Υγείας, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις σχετικά με το Value-Based Healthcare, με βασικές ενότητες τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, την ορθή αξιοποίηση των σύγχρονων φαρμακευτικών προσεγγίσεων, και την αποτελεσματική εγκατάσταση του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα Νοσοκομεία της χώρας.

Α

Η Μαρίτα Σαλιάρη, Healthcare Account Executive της EIZO, υπέβαλε τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τις δυνατότητες ενός Ψηφιακού Χειρουργείου, μερικές εκ των οποίων είναι η διασύνδεση του  ακτινολογικού τμήματος με το Χειρουργείο, το Video Management, και η κεντρική διαχείριση των δεδομένων και του οπτικοακουστικού υλικού που παράγεται κατά τη χειρουργική επέμβαση.

Επιπλέον, παρουσίασε τα αποτελέσματα ερευνών από ποικίλες διεθνείς εγκαταστάσεις Ψηφιακών Χειρουργείων, επισημαίνοντας την προστιθέμενη αξία τους σε ένα Νοσοκομείο, ενώ εισήγαγε προτάσεις για τις πρακτικές εφαρμογές τους στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας.

Α

Ευχαριστούμε την Εταιρεία Boussias και το περιοδικό Health Daily για την εξαιρετική διοργάνωση καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και τους συντονιστές για την πολύτιμη συμβολή τους.

Case Study: ΙΑΣΩ Γενική Κλινική
Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες