Το Νέο Ιατρικό Large-Screen UHD Monitor της EIZO για Υβριδικές Χειρουργικές Εφαρμογές: RadiForce LL580W

Στις 10 Νοεμβρίου του 2020 η EIZO ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου 57.5 ιντσών και 8 megapixel έγχρωμου monitor RadiForce LL580W ως μια αποδοτική και οικονομική λύση στα πλαίσια της επεμβατικής ακτινολογίας.

Η 4K UHD (3840 x 2160) ανάλυση είναι ιδανική για απεικόνιση ιατρικών εικόνων αγγειογραφίας, καρδιολογίας, και κλασικής ακτινολογίας, ενώ το panel τεχνολογίας VA παρέχει τον υψηλότερο δυνατό λόγο αντίθεσης (contrast ratio) για μια ευκρινή απεικόνιση με δυνατότητα εντοπισμού ακόμα και της πιο διακριτικής λεπτομέρειας.

Το συγκεκριμένο monitor μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια ή στην οροφή με ειδικό βραχίονα.

Το ενσωματωμένο stability system διατηρεί το monitor στις σωστές χρωματικές διαβαθμίσεις και εξασφαλίζει ότι η απεικόνιση παραμένει σταθερή σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, η λειτουργία Digital Uniformity Equalizer (DUE) προσφέρει βέλτιστη ομοιομορφία φωτεινότητας σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, για την εξάλειψη παραπλανητικών σκιάσεων που δύνανται να δυσχαιράνουν την επεμβατική διαδικασία.

Επιπλέον, οι εικόνες εμφανίζονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο γεγονός που επιδίδει ασφάλεια σε χρονικής κρισιμότητας διεργασίες, όπως στον ακριβή εντοπισμό του καθετήρα κατά τη διάρκεια της αρτηριακού καθετηριασμού.

Τα νέα USB Type-C Docking Monitors με Daisy Chain της EIZO: EV2495, EV2795, EV3895
Χριστουγεννιάτικο Giveaway!!!
Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες