Τα νέα USB Type-C Docking Monitors με Daisy Chain της EIZO: EV2495, EV2795, EV3895

Με τη χρήση ενός USB Type-C ο χρήστης μπορεί πλέον να συνδέει όλες τις περιφερειακές

  • Συνδέει όλες τις περιφερειακές συσκευές (mouse, keyboard, ηχεία, μικρόφωνο, σήμα internet, κ.α.) πάνω στην οθόνη αντί στο workstation ή laptop του. Με αυτόν τον τρόπο ο υπολογιστής απελευθερώνεται από όλα τα σχετικά καλώδια, γεγονός που παρέχει άνεση και ταχύτητα στην σύνδεση/αποσύνδεσή του.

Η συγκεκριμένη λειτουργία εξυπηρετεί απόλυτα τον χρήστη σε περιβάλλοντα όπου είναι αναγκαία η διαρκής εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών θέσεων εργασίας (hot desking) ή στην περίπτωση συχνής μεταφοράς του laptop του εντός και εκτός του περιβάλλοντος εργασίας.

Επιπλέον, το USB-C μπορεί να παρέχει ρεύμα στο laptop σας μέσω της οθόνης, γεγονός που καθιστά μη αναγκαίο το καλώδιο τροφοδοσίας του.

Τα παραπάνω καθιστούν το USB-C το μόνο καλώδιο που χρειάζεται πλέον μεταξύ οθόνης και laptop/workstation.

Παράλληλα, με ένα μόνο καλώδιο USB Type-C ο χρήστης έχει τη δυνατότητα καλωδίωσης Daisy Chain, δηλαδή της ταυτόχρονης χρήσης πολλών οθονών σε έναν μόνο υπολογιστή/laptop.

  • Τα νέα μοντέλα προσφέρουν τη μοναδική δυνατότητα KVM (Keyboard, video, and mouse) Switch. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία ο χρήστης δύναται να δουλεύει σε παράλληλο χρόνο από δύο διαφορετικές πηγές σήματος (π.χ. ένα laptop και έναν σταθερό υπολογιστή) μέσω της ίδιας οθόνης. Η εναλλαγή μεταξύ των δύο σημάτων στην οθόνη πραγματοποιείται μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.
FlexScan EV3895: Το Πρώτο Ultrawide Curved Monitor της EIZO
Το Νέο Ιατρικό Large-Screen UHD Monitor της EIZO για Υβριδικές Χειρουργικές Εφαρμογές: RadiForce LL580W
Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες