FlexScan EV3895: Το Πρώτο Ultrawide Curved Monitor της EIZO

Στις 17 Σεπτεμβρίου, 2020 η EIZO ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της Ultrawide Curved Monitor, 37.5 ιντσών, FlexScan EV3895.

Το EV3895 κατασκευάστηκε για να εναρμονιστεί απόλυτα με τη ροή και το περιβάλλον εργασίας των επαγγελματιών σε trading rooms, home trading stations, και back offices.

Η λειτουργία Picture-by-Picture προσφέρει το ιδανικό multitasking περιβάλλον απεικονίζοντας ταυτόχρονα στην οθόνη σας σήματα μέχρι και 3 διαφορετικών υπολογιστών. Επιπλέον, η ultrawide ανάλυση 3840 x 1600 (UWQHD+), η εξαιρετικά διευρυμένη επιφάνεια εργασίας των 37.5 ιντσών.

Oι πολλαπλές θύρες συμπεριλαμβανομένου του USB Type-C, και ο frameless σχεδιασμός του καθιστούν το EV3895 ένα απόλυτα εργονομικό και ξεκούραστο στη χρήση επαγγελματικό προϊόν.

Εκτός από εξοικονόμηση χώρου, το EV3895 προσφέρει και εξοικονόμηση ενέργειας αφού μειώνει την κατανάλωση μέχρι και 40% μέσω της τεχνολογίας EcoView της EIZO.

Παράλληλα, το monitor είναι πιστοποιημένο με TCO Certified Generation 8, EPEAT, and EnergyStar, ενώ πληροί τα κριτήρια των Sustainable Development Goals (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών, για φιλικότητα προς το περιβάλλον και αυξημένη αποτελεσματικότητα στην εργασία.

Η Συνεργασία μας με την PCsteps
Τα νέα USB Type-C Docking Monitors με Daisy Chain της EIZO: EV2495, EV2795, EV3895
Πλοήγηση
Close

Καλάθι Αγορών

Viewed

Είδατε πρόσφατα

Close

Κατηγορίες